Zásady ochrany soukromí - ochrana osobních údajů

Přečtěte si informace o zpracování, shromažďování a zabezpečení osobních údajů uživatelů mobilní aplikace.

Shromažďování a využití osobních údajů

Standardně aplikace neodesílá a neshromažďuje žádné informace bez souhlasu uživatelů. 

Registrace do aplikace

Pokud je v aplikaci registrace, ukládají se informace o uživateli s jeho souhlasem. Data uložená nebo odeslaná uživatelem nejsou předávána k žádným komerčním ani statistickým účelům. Data registrace mohou využívat tyto moduly aplikace:

  1. rezervační systém - data odeslaná uživatelem se použijí v rezervačním systému k obsazení vybraného termínu a k identifikaci uživatele v rámci rezervace. 
  2. oblíbené - data jsou uložena pouze pro účely uživatele tak, aby si mohl oblíbené položky synchronizovat mezi webem a mobilní aplikací. Data mohou být anonymně využita k statistickým účelům pro identifikaci oblíbených cílů.
  3. požadavky uživatelů - uživatelem jsou odeslána obrazová data (snímky z fotoaparátu) a geolokační data (souřadnice GPS) včetně jeho identifikace do aplikace, kde probíhá ruční zpracování požadavku. Data jsou použita pouze pro vyřešení požadavku a nejsou nijak dále využívána.

Použití služby zjišťování polohy

Aplikace používá zjištění polohy pouze pro zobrazení relevantních dat  aplikace, tedy pro řazení záznamů dle vzdálenosti, nebo výběr relevantních cílů. Data o poloze uživatele aplikace neodesílá provozovateli ani jiným způsobem neshromažďuje a neukládá.

Právo uživatele na ochranu jeho dat

Veškeré informace o uživatelích jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb a nařízením EU o GDPR. Plně respektujeme soukromí osob a shromažďujeme pouze ty informace, které nám uživatelé sami vědomě poskytují. Žádná data poskytovatel ani provozovatel aplikace nepředá třetí straně. Uživatel může kdykoliv požádat o informaci, která data o něm jsou v databázi uložena a může požádat o jejich úpravu nebo zapomenutí. Pro žádost může uživatel využít kontaktní formulář.

Vytvořeno 17.5.2018 18:53:50 | přečteno 3899x | ernest
 
as4u.cz, s.r.o. | tel.: +420 485 110 911 | e-mail: company@as4u.cz | Zásady ochrany osobních údajů
load